dinsdag 2 november 2010

Moordspel - P.J. Tracy

Detective.

Op de achterflap: "Als een seriemoordenaar filmpjes van zijn gruweldaden verspreidt op internet, schakelen Leo Magozzi en Gino Rolseth softwarebedrijf Monkeewrench in. Met een geavanceerd programma lukt het Grace MacBride en haar excentrieke team om onderscheid te maken tussen filmpjes die in scène zijn gezet en filmpjes die daadwerkelijke moorden laten zien.
Maar terwijl het team van Monkeewrench koortsachtig het web afspeurt naar aanwijzingen om nieuwe moorden te voorkomen, blijven er nieuwe filmpjes opduiken en loopt het aantal slachtoffers in rap tempo op."

Weer een goede nieuwe detective van ons schrijversduo P.J. Tracy, de vijfde in de reeks ook alweer (eerder Dodenrit, Engelenmoord, Levend aas en Sneeuwblind).
Het verhaal had zeker een originele plot. Met het succes van sites zoals Youtube en Facebook kan je er zó inkomen. De auteurs hebben het tot een vlot en verrassend verhaal uitgewerkt.
Spannend vond ik het verhaal niet, maar het werd met zoveel flair en humor gebracht dat het weer een waar genot was om het te lezen. P.J. Tracy is een blijvertje ...

Uitg. Unieboek (2010) - 300 blz. | Oorspr. titel Shoot to Thrill - vertaling Theo Horsten

1 opmerking:

° Huppelmuisje ° zei

ijsprinses is lange tijd een van mijn favo boeken geweest, kortom alles wat Lackberg schrijft eigenlijk. Ondertussen heeft ze al een hele reeks rond de personages van ijsprinses. Echt goed! Maar ik lees dan ook graag boeken uit Scandinavië. Véél leesplezier en ik vraag es aan Caro wanneer mama terug met haar neus in de boeken mag. :)

Dikke zoen xxx
Britney & Caro