zaterdag 5 december 2009

Familieverraad - David Baldacci

Actiethriller.

Op de achterflap: "Op de avond van haar twaalfde verjaardag wordt Willa Dutton ontvoerd, haar vader neergeslagen en haar moeder vermoord. Het is een zaak die de veiligheidsdiensten in rep en roer brengt, want Willa is niemand minder dan het nichtje van de president van de Verenigde Staten.
Ongewild komen de privédetectives Sean King en Michelle Maxwell midden in de ontvoeringszaak terecht. Ze hadden op de betreffende avond een afspraak met Willa's moeder en betrapten de daders bijna op heterdaad."

Dit is het vierde boek met het duo Sean King en Michelle Maxwell als speurders. Maar je hoeft zeker de vorige niet gelezen te hebben om volop te kunnen genieten van dit verhaal.
Want het was weer een superspannend en kei goed verhaal. Iets minder actie als we van Baldacci gewoon zijn maar nu was er een betere psychologische uitwerking van de personages.
Tot het einde toe heb je totaal geen gedacht wat er nu wel precies aan de hand kan zijn en het einde is echt wel verrassend. De uitwerking van heel het verhaal is ook nu weer een knap staaltje vakmanschap.
Een tip: reserveer genoeg aaneensluitende tijd om te lezen, want je wilt dit boek niet wegleggen. Of hij moest uit zijn natuurlijk.


Uitgeverij: A.W. Bruna (2009) - 382 blz. | Oorspronkelijke titel: First Family

1 opmerking:

° Huppelmuisje ° zei

Hoi!
Toeval zeg, ik had ook tegen mezelf gezegd, laten we voor het volgende boek es nen Harlan Coben kiezen :D ! Leuk !!
Momenteel zit ik nog diep in de Middeleeuwen en ik ben fan, voortaan kom ik nog eventjes niet terug naar de 21ste eeuw :D !
zalig is dat boek van Follett, mmm love it ... Mercikes voor alweer een gouden tip.

Dikke zoen, tot mails xxx
Britney